Månadsbrev för januari 2017

posted in: Medlemsinformation | 0

Hej kära medlemmar!

2017 är här och vi ser fram emot ett nytt år i Attention Malmös regi. Våra övergripande mål är att fortsätta ta del av intressepolitiska frågor, utbilda, deltaga i den officiella debatten och naturligtvis träffa så många som möjligt av er. Exakt hur vi kommer att arbeta mot dessa mål kommer vi tillbaka till inom en snar framtid. Vår förhoppning är att ni kommer att göra er hörda så att vårt arbete i slutändan gynnar er. Missa inte ett gyllene tillfälle att göra era röster hörda den 19 januari.

Tillbakablick 

2016 var en händelserikt år för Attention Malmö. Den absoluta majoriteten av styrelsen är nytillsatt och detta i sig kräver sitt av en förening. Vi är mycket nöjda och stolta över vad vi lyckades åstadkomma under året och känner stor tillförsikt inför detta kommande år. Vi hade öppet hus varje vecka under drygt fyra månader, ungdomsgruppen träffades vid tre tillfällen, vi fortbildade och fortbildades, vi skapade kontakter på viktiga arenor där vi kan vara med och påverka och vi nätverkade med andra föreningar som har liknande målformuleringar. Kort och gott; det var ett mycket bra år!

Januari

  • Torsdagen den 19 januari– Välkomstträff

Var? I vår lokal på Ängelholmsgatan 6.

När? Kl. 18.00- 20.00

Kanske undrar du vem vi är? Vem sitter i styrelsen? Vad gör attention Malmö? Vad har vi för aktiviteter inplanerade?

Det finns många frågor och vi försöker ge svar på alla ni har, men även vi är väldigt nyfikna på vilka medlemmarna är: Vem är du? Varför är du med i Attention Malmö? Vad skulle du vilja att föreningen gör för dig? Är du intresserad av att engagera dig?

Så, kom in i värmen till oss och få en kopp varm choklad med tilltugg. Kaffe finns förstås för dig som hellre vill ha det.

Vi ser fram emot ett nytt händelserikt år i medlemmarnas tecken och kan du inte komma ikväll så hör gärna av dig till oss med frågor. Du når oss här på Facebook eller på mailen: attentionmalmo@telia.com.

  • Söndagen den 19 mars – Årsmötet

Detta är förvisso inte en händelse i januari men vi vill redan nu flagga för vårt årsmöte i mars, eftersom vi vill att så många som möjligt kommer. En separat inbjudan kommer ut snart.

 

Hoppas att vi ses!

Attention Malmö 

Glöm inte att vi alltid är intresserade av dina åsikter. Vi vill vara en förening som befinner sig i en ständig utvecklingsprocess men som samtidigt känns trygg och stabil. I vår förening finns det möjlighet att vara aktiv och delaktig i arbetet efter egen förmåga och önskemål men det går också utmärkt att vara en passiv medlem som kan ta del av vår information på olika plattformar.

 

attention-malmo.se

www.facebook.com/attentionmalmo.se

www.instagram.com/attentionmalmo

Attention Malmö

Ängelholmsgatan 6

214 22 Malmö

 

Med vänlig hälsning

Styrelsen i Attention Malmö