Månadsbrev för november 2016

posted in: Medlemsinformation | 0

Hej kära medlemmar!

Oktober har redan tackat för sig och november har intagit scenen. Hoppas detta månadsbrev finner er väl.

Tillbakablick 

Oktober är ju en speciell månad för oss eftersom världsdagen för Psykisk Hälsa infinner sig då och vi har en hel vecka (i Trelleborg till och med tre veckor) av spännande föreläsningar och andra evenemang i hela Skåne som tar upp ämnet psykisk hälsa. Vi stod på scenen på Gustav Adolfs Torg bland annat och fick möjlighet att prata med många av er under dagen. Attention Riks var nere i vår stad och höll en heldagsutbildning om NPF, och vi var så klart på plats! Erik Valgren från Humania kom och föreläste för oss om LSS, vilket var oerhört givande. Vi har också varit med på Inflytanderådets träff och haft givande diskussioner om hur psykiatrin i Malmö kan förbättras. Nu när julstöket börjar närma sig är aktiviteterna lite färre, men vi hoppas innerligt att vi träffas på de tillfällen som bjuds.

November

  • Måndagen den 7 november – Öppet Hus

Var? I vår lokal på Ängelholmsgatan 6.

När? Kl. 18.30- 20.30

Vad innebär det? 

Vi träffas under avslappnade former och fikar. Förhoppningsvis kan vi bidra med erfarenhet och kunskap om det behövs, och vi vill dessutom ge er medlemmar en trygg plats att mötas på där ni kan utbyta erfarenheter.

  • Fredagen den 11/11 – Ungdomsgruppen spelar Laserdome. Medlemmar i åldern 0-30 går gratis på denna aktivitet medans föräldrar som också är hjärtligt välkomna får betala 50 kronor. Vi träffas utanför Laserdome kl. 17.30 för att börja spela kl. 18.00. Vi spelar 2×20 min och hyr hela hallen, dvs där är inga andra förutom Attention Malmö. För mer information ang. Laserdome, se länk: http://malmo.laserdome.se/laserdome/    Det finns ett begränsat antal platser så det är först till kvar som gäller. Anmäl ditt intresse på Facebook, via mail eller telefon. (Jenny; 0702-789551)

 

  • Torsdagen den 17 november – Öppet Hus
  • Fredagen den 18 november – Ungdomsgruppen har filmkväll. Plats: Ängelholmsgatan 6. Vi börjar kl. 18.00  med att äta pizza och ha en diskussion om ungdomsgruppen; syfte och visioner m.m. Här vill vi bjuda in alla berörda, ungdomar samt anhöriga. Här kan ni ha en dialog samt ställa frågor till oss om ungdomsgruppen. Vilka är vi och vad vill vi? Vad vill ungdomarna och vilka behov finns det?  Vad väntar oss nästa år, 2017?
  • Torsdagen den 24 november – Öppet Hus

 

Hoppas att vi ses!

Attention Malmö 

Glöm inte att vi alltid är intresserade av dina åsikter. Vi vill vara en förening som befinner sig i en ständig utvecklingsprocess men som samtidigt känns trygg och stabil. I vår förening finns det möjlighet att vara aktiv och delaktig i arbetet efter egen förmåga och önskemål men det går också utmärkt att vara en passiv medlem som kan ta del av vår information på olika plattformar.

 

attention-malmo.se

www.facebook.com/attentionmalmo.se

www.instagram.com/attentionmalmo

Attention Malmö

Ängelholmsgatan 6

214 22 Malmö

 

Med vänlig hälsning

Styrelsen i Attention Malmö