Välkommen till årsmötet!

posted in: Uncategorized | 0

Är du sugen på att bli aktiv i vår förening? Vi behöver alltid fler engagerade medlemmar som bidrar till dynamik och utveckling. Du behöver inte vara styrelseledamot för att vara aktiv i föreningen. Det finns möjlighet att göra punktinsatser, som att till exempel hålla i en träff med ett visst fokus. Vi vet att ni besitter stor kompetens och erfarenhet som blir ännu större om man delar med sig. Det finns också möjlighet att hjälpa till då vi anordnar träffar för att få känna på hur det känns att arrangera en träff. Kanske sitter du på kontakter som hade kunnat komma medlemmarna till nytta?

Oavsett om du är intresserad av att bli aktiv eller inte, finns alltid möjligheten att komma på vårt årsmöte för att ta del av vår verksamhet på lite närmre håll. All information som vi kommer att gå igenom på årsmötet tillhandahåller vi där och då, men om du vill ta del av det innan går det bra att höra av sig. Då skickar vi det såklart innan.

Om du faktiskt är intresserad av att sitta med i vår styrelse så hör av dig till oss. Du är varmt välkommen!

Årsmötet hålls i vår lokal på Ängelholmsgatan 6, den 19 mars, kl. 12.00-15.00

 

Känn dig varmt välkommen!

Styrelsen i Attention Malmö