Månadsbrev mars 2017

posted in: Uncategorized | 0

Månadsbrev mars

Hej kära medlemmar!

Nu går vi mot ljusare tider och de första snödropparna har redan tittat upp. Naturen är på väg att vakna och visst känns allt lite mer hoppfullt den här tiden på året? Vårt föreningsår går mot sitt slut och ett nytt ligger och spirar. Vi är redo.

Tillbakablick 

Februari har dessvärre inte resulterat i så många medlemsträffar. Vi skulle haft vår studiecirkel under februari-mars. Studiecirkeln syftar till att ge föräldrar verktyg att bemöta skolan på ett konstruktivt sätt samt att säkerställa att deras barn får det stöd de har rätt till. Vi vet att behovet för denna studiecirkel är mycket stort men tyvärr har deltagandet av olika anledningar varit lågt. Vi förstår att annat ibland kommer emellan och att det inte alltid finns möjlighet att prioritera det man vill, men vi hoppas att vi får fler deltagare när vi erbjuder studiecirkeln lite längre fram i vår.

Däremot har det hänt lite mer på den intressepolitiska arenan och vi har bland annat varit på Malmö Stads råd för funktionshinderfrågor, där vi var delaktiga i remissförfarandet gällande Anhörigplan LSS samt att vi har deltagit i inflytanderådet för vuxenpsykiatrin.

Mars 

  • Söndagen den 19 mars – Årsmötet

Vi hoppas att alla har fått kallelsen till vårt årsmöte den 19 mars. Vi kommer att hålla till i vår lokal på Ängelholmsgatan 6 i Malmö. Vi uppmanar verkligen alla våra medlemmar att komma på avstampen av det nya föreningsåret. Vi bjuder på mat så om du har någon allergi är det bra om du meddelar oss i förväg. Sista dag för anmälan är den 13 mars och du kan lämna in motion till styrelsen fram till den 1 mars.
Hoppas att vi ses!

Attention Malmö 

Glöm inte att vi alltid är intresserade av dina åsikter. Vi vill vara en förening som befinner sig i en ständig utvecklingsprocess men som samtidigt känns trygg och stabil. I vår förening finns det möjlighet att vara aktiv och delaktig i arbetet efter egen förmåga och önskemål men det går också utmärkt att vara en passiv medlem som kan ta del av vår information på olika plattformar.

 

attention-malmo.se

www.facebook.com/attentionmalmo.se

www.instagram.com/attentionmalmo

Attention Malmö

Ängelholmsgatan 6

214 22 Malmö

 

Med vänlig hälsning

Styrelsen i Attention Malmö