Månadsbrev april 2017

Hej kära medlemmar!

Årsmötet var höjdpunkten på förra månaden. Det är något alldeles speciellt att påbörja ett nytt verksamhetsår. Vi tittar tillbaka på allt som blev bra och hyllar det, samtidigt som vi försöker ta lärdomarna med oss in i det nya året. Styrelsen har förändrats lite så det är med både vemod och stor glädje vi går vidare. Vi tackar Ingrid Mauritsson och Ali Hadi för deras insats under det gångna året och ser fram emot att se dem aktiva på ett eller annat sätt i föreningen framöver. Vi välkomnar Cecilia Renner och Ingela Högborg in i styrelsen och ser med glädje och förväntan fram emot att arbeta tillsammans.
Här kommer en kort presentation av oss i den nya styrelsen:

Ordförande
Tina Hill- Studerar för tillfället en kandidat i socialpsykiatri vid Malmö Universitet. Hon har erfarenheter av chefskap och ledarskap. Har ett starkt driv och ett genuint intresse för NPF.

Vice ordförande
Margita Johansson Gullstrand – chef och ledare som brinner för att utveckla såväl verksamheter som människor och som vågar tänka ”utanför boxen”.

Kassör
Cecilia Renner

Sekreterare
Veronica Gustafsson – specialpedagog och utbildad coach som brinner för en skola där alla är välkomna och önskvärda. Hon har arbetat med barn och ungdomar med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar i över 10 år.

Övriga ordinarie Ledamöter 
Jenny Pripp – driven mamma och förkämpe som lever i en berg- och dalbana med mottot: ”Livet ska vara roligt att leva.” Hon brinner för att hjälpa och plocka fram den positiva kraften hos andra människor.

Suppleanter
Anette Andersson – en kämpande förälder som tror på en värld där vi får vara olika.
Ingela Högborg

Valberedning
Lotta Härder och Ingrid Mauritsson

April
Torsdagen den 20 april – Öppet hus
Var? I vår lokal på Ängelholmsgatan 6.  
När? Kl. 18.00- 20.00  
Vad innebär det?   
Vi träffas under avslappnade former och fikar. Förhoppningsvis kan vi bidra med erfarenhet och kunskap om det behövs, och vi vill dessutom ge er medlemmar en trygg plats att mötas på där ni kan utbyta erfarenheter.   

Torsdagen den 20 april – Fördjupningskurs om NPF
Attention Riks kommer till Malmö och håller en eftertraktad fortsättningskurs om NPF. Kursen vänder sig främst till yrkesverksamma inom skola och vård och omsorg men alla intresserade är varmt välkomna.

Gå gärna in på Riks hemsida och läs mer om utbildningen. Där finns också en länk till anmälan. Det är först till kvar som gäller och sista anmälningsdagen är den 12/4 så tveka inte om du är intresserad.

20/4 Fördjupningskurs Malmö

Söndagen den 30 april – Brunch
Var? I vår lokal på Ängelholmsgatan 6.  
När? Kl. 10.00-12.00  
Vad innebär det?
Äta bör man, tänker vi, så varför inte göra det tillsammans medan vi diskuterar väsentligheter. Detta är ett ypperligt tillfälle för er att träffa andra medlemmar, vilket många av er har efterfrågat under det gångna året. Vi ber er anmäla eventuella allergier till Jenny Pripp, så att ni går ifrån brunchen mätta och belåtna. (0702-78 95 51 eller jy@telia.com)

Hoppas att vi ses!
Attention Malmö
Glöm inte att vi alltid är intresserade av dina åsikter. Vi vill vara en förening som befinner sig i en ständig utvecklingsprocess men som samtidigt känns trygg och stabil. I vår förening finns det möjlighet att vara aktiv och delaktig i arbetet efter egen förmåga och önskemål men det går också utmärkt att vara en passiv medlem som kan ta del av vår information på olika plattformar.

attention-malmo.se
www.facebook.com/attentionmalmo.se
www.instagram.com/attentionmalmo
Attention Malmö
Ängelholmsgatan 6
214 22 Malmö

Med vänlig hälsning
Styrelsen i Attention Malmö