Att ORDNA en aktivitet

Hej!
Har DU någon idé om vad föreningen kan göra?

Föreningen vill gärna erbjuda fler aktiviteter för medlemmarna och där kan DU göra en insats! Du kan naturligtvis lämna in ett förslag på en aktivitet till styrelsen, MEN du kan också ordna en aktivitet. Det är mycket enklare än du kanske tror.

Idén

Du kommer på en aktivitet som du tror flera skulle vara intresserade av, det kan vara en föräldrargrupp, träffgrupp för meditation, föreläsning, filmkväll, hjärt- och lungräddningskurs eller nästan vad som helst.

Berätta om din idé

Kontakta någon i styrelsen eller fylla i vårt kontaktformulär och berätta om ditt förslag på aktivitet och fråga om det låter intressant för föreningen. Berätta också att du kan tänka dig att arrangera det hela, då är det mycket mer troligt att det blir av.
Styrelsen behöver helst också veta förutsättningar (se nedan) för att kunna ta ett beslut.

Undersök förutsättningar

Ta gärna reda på vad det skulle kosta, lokal, passande datum mm

Föreningen är medlemmarna!

Föreningen består av dess medlemmar och därför är din insats viktig. En del människor är jätteduktiga på att göra en sak och andra människor är jättebra på en annan sak. Just därför kan du lugnt berätta om din idé och om vad du själv är bra på att göra och vad du behöver hjälp med för att aktiviteten ska bli av. Hittar styrelsen någon/några som är bra på det som behöver göras, och aktiviteten stämmer med det föreningen står för/vill erbjuda medlemmarna så blir det troligen av, med Din hjälp!